ESCAPES Ανήλιο προς Χαλίκι

23.9.06

ΤΩΡΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ερωτώ, τι θα γίνει όταν η Βουλγαρία θα γίνει πλήρες μέρος της ΕΕ με φορολογικό συντελεστή 3,5% ? Και θα μπορεί ο επιχειρηματίας από την Δράμα (πχ..) να ιδρύσει γραφεία στην Σόφια η κοντύτερα ?

Είμαστε σοβαροί ? Ποίος απειλεί ? Και βέβαια μπορούν να απορρίψουν αιτήματα. Αν όμως συνεχίσουν να απορρίπτουν αιτήματα μέσα στην Ευρώπη των 25, θα μείνουν τόσο μόνοι, που δεν θα υπάρχει κανένας επιχειρηματίας που να θέλει να χρηματοδοτήσει την ύπαρξη τους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στην Ελβετία μία εταιρεία διαπραγματεύεται τον φολορολογικό συντελεστή. Αν δεν ξυπνήσουμε υπάρχει η ΟΧΙ αμελητέα πιθανότητα να κοιμηθούμε γιά πάντα και κανείς να μην νοιώσει την έλλειψη μας.

5 comments:

Stelios Frang said...

Μόλις χθες-προχθές απείλησε ο Αλογομούρης, εεεε, Αλογοσκούφης ήθελα να πω ότι, αν κάποιες ελληνικές εταιρίες μεταφέρουν την έδρα τους στην Κύπρο, λόγω χαμηλότερης φορολόγησης κλπ., τότε δεν θα τους κάνει η κυβέρνηση πια τα χατήρια που ζητάνε κλπ. Φαντάσου τί ανταλλάγματα παίρνουν κάτω από το τραπέζι για να μην μετακινηθούν...

CGP said...

@safrang
αν είναι 'ετσι....αραξαμε σε αβαθή θάλασσα !!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

'Εχουμε ήδη κοιμηθεί και κανείς δεν νοιώθει την έλλειψή μας. Γι αυτό πασχίζουμε να προβληθούμε κλωτσώντας ή πετώντας μπάλες! Δεν βλέπεις ότι έχουμε μαζέψει ΟΛΑ τα αρνητικά ρεκόρ; Ακόμη και ΧΩΡΙΣ βιομηχανία καταφέρνουμε να δηλητηριάζουμε τον αέρα και το νερό μας. Και οι άλλοι, με ισχυρή βιομηχανία ζούν σε παραδείσιες περιβαλλοντικές συνθήκες. Ο κατήφορος είναι ταχύς και μόνο αν πιάσουμε πάτο θα μπορούμε να ελπίζουμε για μιά (βραδύτατη) "άνοδο"! Μήπως έπρεπε να ζητήσουμε από μιά πολιτισμένη Ευρωπαϊκή χώρα να μας προσαρτήσει;

Attalanti said...

Χμμμμ..... το 30% πώς σου φαίνεται; Ως συντελεστής πάντα! Γιατί κατά 'κεί μας βλέπω.

CGP said...

@attalanti

30% πριν η μετά τα πρόστιμα και τις λογιστικές διαφορές....