ESCAPES Ανήλιο προς Χαλίκι

27.1.07

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα πίστευε κανείς ότι η ικανότητα μας να προκαλούμε ειρωνικά σχόλια, θα περιοριζότανε στο θέμα της βασιλικής περιουσίας. Οχι, δεν αρκεί αυτό.
Η ικανότης μας γιά χαβαλέ είναι απεριόριστη, Θα δωρήσουμε 300.000 € στο Αφγανιστάν γιά να περιοριστεί το πρόβλημα των ναρκωτικών στην χώρα αυτή. ( Τις οργανώσεις ΟΚΑΝΑ η ΣΤΡΟΦΗ τις γνωρίζει το Υπουργείο Εξωτερικών ?)
Μάλιστα, είναι σαν να χρηματοδοτούμε οργάνωση που προσπαθεί την καταπολέμηση της εξόρυξης πετρελαίου στην Σαουδική Αραβία.
Το Αφγανιστάν είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός παπαρούνας. Τώρα πως αυτό γίνεται ενώ είναι υπό κατόχή από την χώρα που έχει την τεχνολογία να διαβάζει πρίν από 25 χρόνια τους αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στην Μόσχα από δορυφόρο, εγώ δεν το καταλαβαίνω. Οι Ταλιμπάν παντως χωρίς τεχνολογία είχαν καταφέρει να περιορίσουν το πρόβλημα. Τώρα πως η χώρα που έχει δορυφόρους που αναλύσουν από το διάστημα το φάσμα των ούρων που κατουράμε και υπολογίζουν την συγκέντρωση των οξαλικών, και δεν μπορεί να καταλεμήσει την καλλιέργεια της παπαρούνας, δεν το καταλαβαίνω................. ΔΕΝ το χωράει ο νούς μου.
Και να σου η Ελλάδα με ΥΠΕΞ μία ιδιαίτερα ευφυή γυναίκα, να χρηματοδοτεί αυτόν τον ευγενή σκοπό εναντίον των ναρκωτικών. Εκτός και αν πρέπει να χρήματα να πληρωθούν κάπου και δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο γιά να δικαιολογήσουμε την δαπάνη.
(Υπάρχει και το Ελεγκτικό Συνέδριο...)
Κάτι χάνω με την ιστορία αυτή ................

1 comment:

ο δείμος του πολίτη said...

Κι όμως κατά βάθος (και κατά πλάτος) έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά ποιος είπε ότι ασχολήθηκαν με τους Ταλιμπάν για λόγους ανθρωπιστικούς; Ήταν μία ακόμα προσπάθεια για τον έλεγχο από τους Ρώσους της πλουσιότατης σε φυσικό αέριο περιοχής. Και η Ελλάδα ακολουθώντας όπως πάντα συμμετέχει στο πρόγραμμα, σαν ακόλουθος των ιμπεριαλιστών.