ESCAPES Ανήλιο προς Χαλίκι

17.3.07

ΕΠΙΜΥΘΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Με μεγάλη μου λύπη γράφω αυτό το Post, αλλά έτσι κατάλαβα τις ειδήσεις σχετικά με τα μέτρα γιά το περιβάλλον.
Κάποιος πήγε στις Βρυξέλλες και κάτι άκουσε. Επέστρεψε, και τους μάζεψε στο γνωστό οίκημα στην Ηρώδου Αττικού και τους είπε "Κακομοίρηδες μου, μην τυχόν και γίνει κάτι στραβό το καλοκαίρι με το περιβάλλον, πριν τις εκλογές, μαύρο φίδι που σας έφαγε ".

Και μετά βγήκαν οι ανακοινώσεις γιά τα μέτρα και τα άλλα φαιδρά π0υ ειπώθηκαν στις 13/3/07. Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν είναι λάθος, αλλά είναι τα αυτονόητα, ρηχά και μικροπολιτικά. Προσοχή να κυλήσει το προεκλογικό καλοκαίρι χωρίς προβλήματα !!!!!!!!!!!!

Σας παραθέτω δύο λίνκ που γιά την ελλάδα που ζούμε καθημερινά φαντάζουν σαν κείμενα επιστημονικής φαντασίας και ένα λίνκ ελληνικό που ξεστομίζει την αλήθεια αλλά ποίος τον ακούει.
Ας παμε στα λίνκ....

Το πρώτο είναι το blog, του Βρεττανού Υπουργού Περιβάλλοντος, του οποίου η πρόταση γιά το περιβάλλον πήρε συγχαρητήρια από την Γερμανίδα Καγκελάριο. Αν διαβάσετε το blog του, θα καταλάβετε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στο κόσμο που ζούμε. Αν τον παρακολουθήσετε να μιλαει στο video του BBC και μετά παρακολυθήσετε το video με τα δικά μας παλληκάρια, να μιλούν στο Μαξίμου.......μιζέρια.

Το δεύτερο λίνκ είναι επιστημονικά ενδιαφέρον, διότι βάζει μερικά πράγματα στη θέση τους σχετικά με το global warming.

Το τρίτο λίνκ του κ. Ζερέφου, το λέει ο άνθρωπος ότι το πρόβλημα δεν είναι τα ταξί, αλλά η ΔΕΗ αλλά ..............................
Πρόταση
Μήπως θα έπρεπε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στη πρώτη σελίδα να έχει μονίμως τυπωμένα αριστερά και δεξιά, Τι θα γίνει με τον Κηφισσό και τι θα γίνει με την ΔΕΗ.
Η εναλλακτικά να ξεκινούν κάθε μέρα οι ειδήσεις του ΣΚΑΙ "Ουδέν νεώτερο σχετικά με ΔΕΗ και Κηφισσό", γιά να δούμε αν θα συγκινηθεί κάποιος από το βαθύ κράτος...................

No comments: