ESCAPES Ανήλιο προς Χαλίκι

12.5.07

Χμμμμμμμμμμμμμ...................

Τι να πει κανείς ?

Εκκληση προς τον κυβερνοχώρο. Εχει κανείς του όρους κανενός "δομημενου" ομολόγου γιά να βάλουμε κατω τα cashflows και να τελειώνουμε. Εχει αρχίσει και μου δίνει στα νεύρα αυτός ο χoρός της "Σαλώμης" με τα "ημιδιαφανή " πέπλα.

6 comments:

Anonymous said...

Οι συγκρουόμενοι "παίχτες" (γιατί μόνο από κάποιο εσωτερικό πρόσωπο βγήκαν τα αρχικά νέα) δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν..Τελικά και οι 2 τρόικες των μεγάλων κομμάτων διάλεξαν να "ακροβατήσουν" σε βρώμες που παρουσιάστηκαν σαν "σκανδαλάκια"..Το λόμπυ των Μέσων παραπληροφορεί με αξιοθαύμαστο τρόπο την κατάσταση και τέλος μετά τις εκλογές όλα θα τελειώσουν με έναν ΝΕΟ ηγέτη ΚΑΤΑ της διαφθοράς που μαστίζει τόσο καιρό την καημένη Ελλάδα μας..ολοι καλά και εμείς καλύτερα.. Το timing λίγο πριν την προεκλογική περίοδο έδωσε συσπείρωση και στους 2..Λίγη βρώμα για τον ένα, λίγη για τον άλλο και δημιουργήσαμε ένα "θολό" θέμα, για το, ποιός κλέβει λιγότερο και ποιός περισσότερο..Χάνει ο καθένας από λίγο αλλα το κερδίζει (μέσω μιας απίστευτης και μεθοδευμένης προπαγάνδας σε συνεργασία με τα ΜΕΣΑ ΠΑΝΤΑ!) σε συσπείρωση προς όφελός του...

Πού είναι το λόμπυ να συγκρατήσει τους "αχόρταγους"?

Anonymous said...

Μήπως επίτηδες παρουσιάζονται κάποια ομόλογα, και κάποια άλλα "προϊόντα" -το υπόλοιπο των αποθεματικών- (Eurodollar Futures στα Νησιά Cayman και κάποια συμμετοχική ανώνυμη στην Λιβερία?) που τα νερά είναι πολύ θολά κινούνται αθόρυβα..γιατί καλές αυτές οι εγγυήσεις για αποδόσεις, αλλά ΠΩΣ γίνονται αυτές οι εγγυήσεις??
Κάντε ρε παιδιά έναν απολογισμό του portofolio των Ταμείων..!
..Να δούμε τώρα, ο Μαγγίνας που το πάει, με την διορία που έβαλε στα Ταμεία για απολογισμούς και ισολογισμούς έως και 25/5.. (Ναυτεμπορική 12/5)
Θα καθαρίσει το τοπίο ή θα ανακαλύψουν πάλι τι έγινε πρίν από 8 χρόνια σε κάποιο σκάνδαλο του Χ.Α.Α.
Θερμό καλοκαιράκι θα 'χουμε...

CGP said...

Aς περιμένουμε λοίπόν την 25/5. Αλλά μου κανει εντύπωση πως όλοι οι ελεγκτές δεν υπέβαλαν προσφορές πλην ενός ! και ποίος τελικά υπέβαλε προσφορά ?

Ωραια ας περιμένουμε την 25/5 !!!!!!!!
Εμείς εδώ θα είμαστε !!!!!!!

Anonymous said...

Μήπως, λέω μήπως γνωρίζουμε τι είδους "δόμηση" έγινε και σε ποιά ομόλογα (εννοώντας ποιών ταμείων)?
Είμαι πάρα πολύ περίεργος να μάθω σε τρέχουσες αξίες πως πάνε τα αποθεματικούλια ΜΑΣ..οι εισφορούλες ΜΑΣ..
Πάντως, ένα είναι σίγουρο και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί, ότι αυτή η προσπάθεια υποβάθμισης της αποτελεσματικότητας του κοινωνικού κράτους και κατά συνέπεια των ασφαλιστικών ταμείων μας άγχωσε λιγάκι και όλοι βλέπουμε τον Ιδιωτικό Αφαλιστικό Τομέα με "άλλο μάτι"!

Anonymous said...

Repos κατάντησαν οι συναλλαγές με τις τράπεζες και τις επαναγορές..!

CGP said...

@tdi
Ναι μεν αλλά. Τι να σου πω ? Αν το ταμείο των δημοσιογράφων γιά παράδειγμα έχει View γιά την την πορεία των επιτοκίων euro GBP και ποντάρει στο view τα αποθεματικά των ασφαλισμένων του μελών, τότε μπορεί να είμαι έλληνας κροίσος με νησί και να μη το ξέρω ............

εγω δεν πιστέυω ότι υπαρχει τόσο μεγάλος στρατηγικός σχεδιασμός. Η γρηγοράδα είναι "να κονομήσουμε" η στρατήγημα είναι να κρύβουμε προμήθειες γιά να φαίνεται ότι δανειζόμαστε φτηνά η γραμμικός συνδιασμός των δύο προηγουμένων υποθέσεων.