ESCAPES Ανήλιο προς Χαλίκι

22.9.07

O Εφιάλτης της επιθετικής εξαγοράς

Μέρες τώρα με τριβελίζει αυτή η ιδέα, και βλέπω ότι ήδη ξεκίνησαν οι προσεγγίσεις που σίγουρα είναι προειδοποιητικές βολές από το Συγκρότημα.
Εδώ που τα λέμε, μία αλλαγή του εκλογικού νόμου σε συνδιασμό με μία επιθετική εξαγορά, μπορεί να φτάσει η ΝΔ σε 180 + και να βγάλει και Πρόεδρο με την μία.
Εχουν σε πρωτη φάση να θάψουν τα ομόλογα, να φτάσουν σε αδιέξοδο στο ασφαλιστικό και στην συνέχεια βγάζουμε από τον φουρνο τον κατάλληλο εκλογικό νόμο ώστε να υπαρχει μία ευρύτερη κοινωνική συναίνεση γιά την ασφαλιστική μεταρρύθμιση και τελειώσαμε, βουρ γιά Μαγγανάρι με το Playstation.
Αν δεν είναι πουθενά κρυμμενος κανένας νέος μαύρος κύκνος σαν τα ομόλογα η τις φωτιές, He is the Master of the Game διότι μοιράζει τράπουλα, έχει το πλεονέκτημα να παίζει με σημαδεμένα χαρτιά και έχει στην διάθεση του μεγαλύτερη κάβα. Πως να τον κερδίσεις ????

5 comments:

Τdi said...

Τα ομόλογα δεν θα θαφτούν τόσο εύκολα...
Ο Ζορμπάς μπορεί να "περιοριστεί" μόνο με νόμο (ο οποίος θα πρέπει να "επαναρυθμίσει" τις διαδικασίες της "Ανεξάρτητης Αρχής"..)

Αλλά για το δυνητικό αδιέξοδο του ασφαλιστικού δεν έχεις καθόλου άδικο..Και πολύ πιθανό και την αντιπολίτευση να την συμφέρει..

An-Lu said...

Όποιος έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι που λέγανε παλιά!

Παντελής Οικονόμου said...

Ο εκάστοτε εκλογικός νόμος ισχύει στη μεθεπόμενη Βουλή, από αυτή που ψηφίζεται.

CGP said...

@ ena vima mprosta

Σωστά. Τι μας εμποδίζει με την επιθετική εξαγορά να φτασει στους 180 + και με τον νεο νόμο να "κυβερνησει" με 150+. Οτι θέλει κάνει, όρεξη γιά δουλειά να έχει μόνο...........

Ζυγίνα said...

????!!!???