ESCAPES Ανήλιο προς Χαλίκι

28.4.07

Χύμα στο κύμα

Αν δεχτούμε ότι όλα είναι όπως μας τα λένε, τότε αυτοί που μας διοικούν είναι γιά την συμπόνοια μας. Κακόμοιροι Σωτήρες μας !!!!!!!!
Εχω δουλέψει σε πολυεθνική και όταν ανέλαβα μία ενδιάμεση λίγο προς τα πανω θέση, μου ζητήθηκε να δηλώσω αν συμμετέχω σε ΔΣ κάποιας άλλης εταιρείας. Δεν ήταν κάτι το κακό αλλά πριν αναλάβω την συγκεκριμένη θέση, ήθελε να γνωρίζει η εταιρεία αν υπαρχει δυνητικά κάποια σύγκρουση συμφερόντων.
Εδω έχουμε τον strange attractor να αλλάζει την δομή του Υπουργείου του, γιά συγκεκριμένο πρόσωπο και μετά να αποκαλύπτεται ότι η Εισαγγελία ερευνούσε γιά τον άνθρωπο γιά τον οποίο άλλαξε η δομή του Υπουργείου. Αλήθεια θα ήθελα να γνώριζα αν σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκης Ενωσης αλλάζει η δομή ενός Υπουργείου ανάλογα με τις επιθυμίες του Υπουργού ?
Αλήθεια ποία εταιρέια αλλάζει την δομή της ανάλογα με αυτούς που προσλαμβάνει ?
Αυτά είναι διαστροφικά πράγματα.
Δηλαδή, κανείς δεν γνώριζε γιά το βιογραφικό του κ. Παπαδόπουλου ? Κανείς ? Η επειδή το γνωρίζανε πήρε την θέση κλειδί στο Υπουργείο γιά να συντονίζει την επενδυτική πολιτική των Ταμείων ? 30 δις EURO είναι η αξία 3 ολυμπιάδων !!!!!!! Και από ότι φαίνεται ο άνθρωπος είναι μεσα στην αγορά και γνώριζε και πρόσωπα και πράγματα !!!!!!!!!!!! Και έπρεπε να βάλουν και πλατη να μειωθεί το κόστος δανεισμού.
Κάτι παει στραβά με όλη αυτή την ιστορία.
Μπλέκονται πολλά πράγματα και έχω την αίσθηση ότι μας τα λένε λίγα - λίγα και υπάρχει σχέδιο ανατροπής του πολιτικού σκηνικού. Τα ομόλογα είναι τελικά μικρό θέμα μπροστά στα άλλα που φαίνεται να ξετυλίγονται.
Τελικά οι κουκουλοφόροι κάτι έχουν καταλάβει και μας το λένε με τον δικό τους τρόπο. Ισως να είναι λίγο άκομψος αλλά αρκετά παραστατικός..................

No comments: