ESCAPES Ανήλιο προς Χαλίκι

20.5.07

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια....

Παρακαλω γιά την προσοχή σας. Ποίος είναι ο εντολέας της JPMorgan ? Αν γνώριζε τα παντα η JPMorgan, ποίος της τα είπε. Μα προφανώς αυτοί που της αναθέσανε την έκδοση του ομολόγου πακέτο με την διάθεση στους "ανίδεους" !!!!!!!!
Πολύ έχει τραβήξει η ιστορία αυτή και μάλλον κάποιος δεν έχει πει όλη την αλήθεια στον Μεγάλο Αρχηγό και τρέχουν τώρα όλοι να ανακαλύψουν τον τροχό. Το σημαντικό γιά εμένα σε αυτή την υπόθεση, είναι να ακούσει κανείς την γνώμη του "ανίδεου" πολίτη με καμμία γνώση στο αντικείμενο. Εκεί ακούς ότι " τα έχουνε κάνει σαλάτα" και αυτό μετράει πολύ.

3 comments:

An-Lu said...

Άσχετο: Χρόνια Πολλά και καλά! ;-)

Anonymous said...

Εκεί που νόμιζαν ότι θα υπήρχε "συγκομιδή" μόνο για το κόμμα, για να πάνε στις εκλογές δυναμικά, κάποιοι δεν είπαν -όπως πολύ καλά είπες-στον Μεγάλο Αρχηγό ότι βάλανε και αυτοί το χέρι τους στο βάζο με το μέλι, και λείπει πολύ παραπάνω μέλι από όσο περίμεναν..
Και ξαφνικά, ανακάλύπτουν τον τροχό από την αρχή..Το παιχνίδι με κόμμα-ευγένιο βγήκε ακριβό..Μην ξεχνάμε..από το άλλο στρατόπεδο, στρατολόγησαν Λαλιώτη και το "λαγωνικό" θα παίξει μπάλα τώρα..

Anonymous said...

2ο άσχετο:
χρόνια πολλά και από εμένα...