ESCAPES Ανήλιο προς Χαλίκι

7.3.11

ΑΠΟΡΙΑ

Τελικά η ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ δεν μας πάει. Δεν μας παει, δεν μας πάει. Πρώτα από όλα χιονίζει !!! 7 Μαρτίου !!!!


Καπάκι έρχεται η υποβάθμιση από τον οίκο Moodys ( εβραιομασόνοι και Νεφελίμ που δεν σέβονται την αργία της Κ. Δευτέρας των ελληνορθοδόξων).


Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η έκπληξη από το ΥΠΟΙΚ. Μάλλον εκνευρίστηκαν που έγινε η υποβάθμιση Δευτέρα και ημέρα επίσημης αργίας.


Αλλά αναρρωτιέμαι στις 24/2/2011 όταν δημοσιεύτηκε από European Commission Directorate-General for Economic and Financial Affairs η έκθεση για την Ελλάδα τι έκαναν ?


Δεν θα έπρεπε τότε, να είχαμε ένα media blitz και να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα ?


Οι οικοι αξιολόγησης δεν έιναι άγιοι, ουτε οι αγορές, αλλα αν διαβασει κανεις την έκθεση θα πρέπει σαν κράτος να αντιδράσει. Τι συνέβη ? τίποτα και τώρα φωνάζουμε. Προς τι οι φωνασκίες ?


Και όταν λέμε να αντιδράσει τι εννοούμε ? Δεν λεει ψέμματα η έκθεση. Τα μισά μεσα είναι στοιχεία από την Τράπεζα της Ελλάδος , τίποτα το καινούργιο. Αυτό που τους φοβίζει δεν έιναι τα απολογιστικά στοιχεία αλλα το g . Τι εννοώ ? Τους φοβίζει το κλίμα των χαμηλών προσδοκιών.


Στις αποτιμήσεις των εταιρειών μέσα σε όλα τα νούμερα, υπάρχει κάπου ένα συντελεστής g που είναι η μεση αύξηση των πωλήσεων εις το διηνεκές. Ολα τα απολογιστικά νούμερα χανονται στην σκόνη της ιστορίας και όλο το κόλπο έιναι να πει καποιος ένα παραμυθι ότι το g θα είναι υψηλό.


Κάτι αντίστοιχο ζητάνε και από την Ελλαδα οι αγορές. Με κάποιο τρόπο να ανεβάσουμε τις προσδοκίες.


και εμεις κατηγορούμε τα νεφελίμ και τους εβραιομασόνους. Απίθανη λακκούβα.


Συγκρίνεται η ελλάδα τ0υ 1950 με το σήμερα ?
Γιατί το 1950 ? Διότι τότε ξεκινάει μια καταστραμμένη ελλαδα την συσσώρευση πλούτου ( ειναι 61χρόνια ειρήνης, πρωτοφανές διάστημα στην ιστορία μας μετά το 1821)

Οχι βέβαια με 220 δις καταθέσεις σε τράπεζες εν ελλαδί και 600 δις στην ελβετία ( εγω το πιστεύω το νούμερο), με υποδομές, με επιστημονικό και τεχνικό δυναμικό και πληθώρα οικονομικών μεταναστών έτοιμων να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη και την κατανάλωση. Δηλαδή τι μας λείπει για να πάμε μπροστά ? Ακόμη και η αύξηση των τιμών στα τρόφιμα...υπέρ μας είναι.


Αχ, δυστυχώς πάλι το management φταίει που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το 340,750 GRD/ECU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και τι θα κάνουμε ? Απορία ψάλτου, βήξ !!!!!!!

No comments: