ESCAPES Ανήλιο προς Χαλίκι

30.4.11

YASOO RADIO

Παίζοντας με το Internet Radio του κάκιστου και απαράδεκτου Ν97 mini, έπεσα πάνω στον σταθμό Yasoo Radio, που προσφέρει webcasting ελληνικής μουσικής στο Ισραήλ.

Εξεπλάγην και μάλιστα ευχάριστα, διότι απευθύνεται στο κοινό του Ισραήλ. Το σύντομο βιογραφικό του ιδρυτή του, μας πληροφορεί το πως ξεκίνησε η επαφή του με την ελληνική μουσική.

Να λοιπόν που τελικά δεν έιμαστε έθνος ανάδελφο και υπάρχει πολύ κοντά μας μία χώρα στην οποία θέλουν να ακούν ελληνική μουσική. Οι γνώσεις μου εβραϊκών είναι μηδενικές, αλλα δεν πιστεύω ο DJ μεταξύ Καζαντζίδη και Κότσιρα, να μίλαγε άσχημα γιά την Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον του κοινού θα πρέπει να είναι σημαντικό, υπάρχει και ζώνη προγράμματος κατά την διάρκεια της οποίας καλούν οι ακροατές και ζητούν συγκεκριμένα τραγούδια, γεγονός που δηλωνει ότι υπάρχει κοινό που ακούει συστηματικά ελληνική μουσική.

Να λοιπόν που έχουμε ένα εξαγώγιμο πολιτιστικό προϊόν, Μπράβο μας !!!!!!!!! (Ας πούμε και καμμία καλή κουβέντα)


3 comments:

Avengeil said...

Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν θα περίμενα ποτέ μου να ακούσω κάτι τέτοιο.
Πολύ ψαγμένο post μπράβο.

CGP said...

@ Avengeil

Ναι πράγματι, απίστευτο αλλά αληθινό !!!!

Ευχαριστώ γιά τα καλα σου λόγια,

CGP

Rockmantic said...

Κοίτα να δεις :) Εδώ όντως αξίζει μια( & δυο.. & τρεις μην σας πω) καλές κουβέντες...! Περίεργο και όμως αληθινό! μπορώ να πω πως με εκπλήσσει ευχάριστα το συγκεκριμένο post! Συγχαρητήρια!